Program – InstaCraiova, The Festival – Ediția a VI – a, 11 – 12 septembrie 2021

Program – InstaCraiova, The Festival – Ediția a VI – a, 11 – 12 septembrie 2021

? Sâmbătă, ora 11:00

? Yoga in the Park

Dimineața de sâmbătă o începem la o sesiune de yoga în parc alături de Alice Popescu. Așa că pregătește-ți salteaua și hai alături de noi!

? Alice este kinetoterapeut, instructor de yoga și meditație, formator, tehnician nutriționist. Este extrem de pasionată de ceea ce face și adoră să ne învețe cum să fie sănătoși, fericiți şi împliniți prin cursurile sale.

? Are o pagină de Facebook pe care trebuie să o urmăriți Alice Popescu pentru a afla cât mai multe despre yoga și meditație.

? Sâmbătă & Duminică, începând cu ora 15:00

? Învățăm cum să devenim creatori de tehnologie

Sâmbătă și duminică, alături de Logiscool Craiova, poți să experimentezi un moment din viața unui programator! V-au pregătit câteva surprize, printre care demonstrații cu roboți Lego EV3 și WeDo ?, quizz-uri, dar și oportunitatea de a învăța să programezi un joc.

? Sâmbătă, ora 16:00

? Măsuri de sprijin pentru tineri în Europa. Resurse online în Youth Wiki.

Alături de CSCD / CDCD – Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă vom sta la povești despre Youth Wiki, platforma unde poți să găsești tot ce te interesează despre tinerii și politicile de tineret din 32 de state! Adică aproape totul despre tineri, programe și oportunități!CDCD este corespondentul național Youth Wiki și așteaptă cu nerăbdare să stea de vorbă cu voi!

? Sâmbătă, orele 13:00 – 18:00 & Duminică, orele 13:00 – 17:00

? Atelier creativ de reutilizare a obiectelor

cu Asociația April Hub

Vino cu o conservă, un borcan sau o sticlă și hai să îi dăm o nouă viață! Folosește-ți creativitatea și creează un nou obiect, ce îți poate fi util!

? Sâmbătă, ora 15:00 & Duminică, ora 17:00

? Fără inhibiții – atelier de (re)cunoaștere prin jocuri teatrale

Actrița Geo Dinescu ne așteaptă la un atelier ce se bazează pe jocuri teatrale, unde participanții vor descoperi și se vor descoperi prin metoda Violei Spolin.

? Sâmbătă, orele 17:00

? Arta, mai mult decât un hobby: Cum să îți creezi propria bandă desenată pentru instagram și webtoon, seminar

Te pasionează arta? Vrei să cunoști secretele din spatele meseriei de webcomic creator? Vrei sa îți spui povestea pe Instagram, Webtoon sau Tapas?

Vino și tu în Parcul Romanescu (zona Castelului Fermecat), sâmbătă, 11 septembrie, la ora 17 pentru a participa la cel mai cool seminar al toamnei. Vei învăța de la artistul webcomicului Oranges. Love+ Kitties, Sebastian Oacheș de la A la Z cum să începi să îți creezi propria bandă desenată sau manga.

Vei învăța despre Photoshop, despre tablete grafice (de la Wacom Cintiq la Xp Pen și nu numai, despre fonturi și culori. Tot ce este esențial ca să îți pornești cu dreptul drumul în artă.

? Sâmbătă, ora 18:00

? Atelier Ce face un DJ?

LuKa este pregătit să ne povestească despre lumea DJilor și să ne ofere ocazia să ne testăm abilitățile „la butoane”.

? Sâmbătă, ora 19:10 – Generația Folk Live & 20:00 – Warp Up with Luka, DJ Set

? Seara de sâmbătă o încheiem alături de tinerii talentați din Generatia Folk, dar și pe beaturile lui LuKa.

? Duminică, ora 11:30

? Cu capul în flori

Ca și anul trecut, alături de April – Floral & Event Design ne vom relaxa printre flori și vom crea cele mai frumoase coronițe.

? Duminică, ora 12:00

? Workshop interactiv Photoshop – Vino cu desenul tău și hai să îl digitalizam împreună!
Ai vrut mereu să desenezi însă arta digitală ți se pare complicată?

InstaCraiova și artistul Sebastian Oacheș îți vin în ajutor! Înscrie-te pe linkul de mai jos și hai în Parcul Romanescu (zona Castelul Fermecat), duminică, 12 septembrie, de la ora 12, ca să învățăm împreună totul despre arta digitală!

✏ Creează un desen, hai cu el în parc și îl vom digitaliza împreună pe o tableta Wacom Cintiq. Învățăm Photoshop și nu numai! Deschidem noi drumuri ale artei la Craiova.
Număr de locuri limitat deci nu rata șansa!
❗ Formular înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf65qG2X3BV8qvRDOOeC02podQqne2fttDsZDxFPKJHkWZmnA/viewform

? Duminică, ora 14:00

? Fotografia flat lay la picnic, atelier

Picnicurile sunt preferatele noastre! Alături de Topgel Romania te așteptăm in parc, la atelier, să realizăm cele mai instagramabile fotografii flat lay la picnic! Ai nevoie doar de o cameră foto sau un telefon. Pentru a participa la atelier, te rugăm, să te înscrii pe linkul de mai jos ?. Locurile sunt limitate!

❗ Formular înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRZFRd2W5X45KXC744bnrSfQ53sPF0gL0P4L-VTiSJ6lErbQ/viewform

? Duminică, ora 16:00

? Cum să devii Social Media Expert și cum să promovezi afaceri în mediul online lucrând remote, workshop

În cadrul workshop-ului, susținut de Adriana Patuschinsky , vei afla care sunt pașii esențiali pe care îi poți urma pentru a pune bazele unei cariere în Social Media, ce atribuții are un Social Media Expert, cum poți obține mai mulți clienți ca freelancer și cum creezi conținut valoros în 2021.? La finalul sesiunii vei învăța cum poți scrie postări cu impact în Social Media printr-o tehnică creativă! Fie că alegi să lucrezi în agenție de publicitate sau ca freelancer, fie că ai propria afacere, important este să faci ceea ce îți place și să te poți întreține din pasiunea ta. ?

? Duminică, ora 18:00

? Come and dance

?Dacă simți că pasiunea investită în dansurile latino se apropie de personalitatea ta puternică și însuflețită, atunci înseamnă că ringul de dans are nevoie de tine!

? Extaz, pasiune și energie debordantă – doar câteva dintre trăirile pe care le implică dansurile latino!

?Opțiunile sunt nenumărate: Salsa, Rueda de Casino, Merengue, Bachata , însă te așteptăm să te convingi de dansul latino preferat!

?Noi suntem Salsa Dynamyk și te așteptăm alături de noi !??

? Duminică, ora 20:00

? Everlasting Concert

? Seara de duminică o încheiem alături de Jacqueline, concurenta la X Factor, o tânără extrem de talentată, care la o vârstă fragedă a cucerit câteva titluri, fiind câștigătoarea trofeului secțiunii Folk la Festivalul International de la Sibiu “Hermannstadtfest“, a trofeului “Best Singer “ la Concursul de Talente din Georgia, 2020, precum și a medaliei de argint la Concursul de Talente la Concursul de Talente de la Los Angeles, 2019, și a medaliei de aur la Concursul de Talente din Tenerife, 2019.

? Photo Hunt in the Park

Împreună cu Topgel Romania te invităm la vânătoarea de fotografii în parc!

Sâmbătă și duminică, te așteptăm la corner-ul TOPGEL ? din cadrul festivalului InstaCraiova pentru a primi misiunea fotografică.? Fotografiază, postează pe Instagram, nu uita că trebuie să ai un cont public, și cel mai important folosește hashtagul #InstaCraiova & #TOPGEL și taghează-ne în poze. Pentru cei mai creativi fotografi am pregătit câteva surprize! ?

Pagină în curs de actualizare!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.