#StauAcasă | 10 întrebări cu @ana_novic

#StauAcasă | 10 întrebări cu @ana_novic

Foto: Facebook

Un om energic și creativ, pe care îl urmărim cu drag pe Instagram, este Ana Novic, fashion designer cu o familie frumoasă, ce se implică în comunitate prin proiecte faine, precum #EroiiVerzi, unde alături de 600 de persoane a plantat peste 10.000 de copaci.

Andreea Melinescu: Când zici „acasă”, care este primul lucru care îți vine în minte?

Ana Novic: Armonie. Acasă este locul în care îți simți inima plină, unde sufletul vibrează. Acasă este liniște și pace, chiar și într-o zi în care pare că nimic nu se leagă. Acasă este echilibrul și tot ce mi-am dorit să am vreodată, plus încă puțin.

A.M.: Cum arată dimineața perfectă pentru tine?

A.N.: În primul rând dimineața este partea mea preferată din zi și iubesc să o încep devreme.

Îmi place să pregătesc o gustare de fructe și cafea, să fim toți patru la soare pe terasă și să jucăm jocuri inventate de Ingrid.

Alteori eu mă ocup de flori, iar Robert citește, însă mereu începem ziua împreună, iar pentru mine asta este perfect.

A.M.: Facem o călătorie în copilărie, îți amintești ce povești citeai sau îți citeau părinții seara?

A.N.: Facem o călătorie, desigur, însă părinții mei nu mi-au citit și nici bunicii care m-au crescut. Exista o singură carte, răsfoită de cei 7 frați ai mamei și apoi de mine, pe care o păstrez cu drag. Cu siguranță recuperez acum, citind pentru Ingrid povești de noapte bună. Ba chiar, cărțile pentru copii sunt una dintre marile mele pasiuni și mă gândesc serios să scriu și eu una.

A.M.: Dar acum, care este cartea ta preferată?

A.N.: În acest moment citesc „Școala Zeilor” și sunt extrem de încântată de ea. Când mă trezesc foarte devreme, îmi fac prima rundă de cafea și mă bucur puțin de ea, o recomand cu drag.

A.M.: La ce obiect din casă nu ai renunța niciodată? Și de ce?

A.N.: Nu prea țin la obiecte cât să nu renunț niciodată, dar îmi sunt tare dragi toate pentru că fiecare are o poveste, mai ales cele aduse din călătoriile noastre.

A.M.: Un tabiet pe care l-ai dezvoltat recent?

A.N.: Nu am dezvoltat nici unul recent. Doar dacă se poate trece la tabieturi faptul că de aproape 3 ani nu trece nici o zi fără aroma-terapie cu uleiuri esențiale.

A.M.: Petrecem mult timp pe net în acestă perioadă, care este ultimul lucru pe care l-ai căutat pe google?

A.N.: Ghivece pentru flori. Cel mai des caut chestii pentru marea mea pasiune după modă, grădinăritul și apoi cele necesare pentru copii.

A.M.: Poți să ne descrii o activitate care te relaxează acasă?

A.N.: Iubesc să grădinăresc, în general mă ocup de flori, însă anul acesta am plantat și legume: ceapă, usturoi, mazăre, castraveți, conopidă, sfeclă roșie și acum aștept să fie gata răsadul de roșii cherry.

A.M.: Ai o melodie sau un album care stă pe repeat?

A.N.: Cel mai des ascult Alexandrina Hristov și Irina Rimes. Muzica ocupă un loc important la noi acasă, iar dansul este o altă mare pasiune de a mea.

A.M.: Ne poți spune un film de comedie preferat și un serial?

A.N.: La acest capitol nu stau foarte bine. Rar apuc să văd un film. Mi-a plăcut super mult „Sex and the city”, „România neîmblânzită”, iar documentarul „Our Planet” este preferatul meu.

Urmărește-o pe Ana Novic pe: Instagram | Facebook

Citește interviurile din seria #StauAcasă | 10 întrebări cu …Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.