InstaCraiova, The Festival | #CommunityFirst

InstaCraiova, The Festival  | #CommunityFirst

InstaCraiova, The Festival | Community First
01.10.2019 – 30.09.2020
Ediția a V – a

După patru ediții, cu instameet-uri și expoziții foto, urmează o nouă etapă pentru #InstaCraiova.

În primăvară ne-am făcut curaj, am scris un proiect, l-am depus și, mai târziu, am aflat că a fost co-finanțat de către Corpul european de solidaritate al Uniunii Europene.

Din octombrie am început să facem primii pași în conturarea lui și suntem încântați să împărtășim cu voi planul pentru 2020.

Nu renunțăm la clasicele instameet-uri, la expozițiile de fotografie, însă, pe lângă, ele adăugăm o serie de workshop-uri menite să vă dezvolte abilitățile fotografice, videografice și digitale, dar și un festival de 3 zile ce combină arta, cultura, educația non-formală și nu numai.

Ca și până acum ne dorim să construim o comunitate dincolo de mediul online, să sprijinim și să stimulăm creativitatea în rândul tinerilor. Nu o să ignorăm importanța brandului personal în online și vrem să aducem voluntariatul în prim plan, ca expresie a responsabilității sociale.

Vă las mai jos un scurt calendar al evenimentelor, cu precizarea că veți afla toate detaliile necesare cu câteva săptămâni înainte de respectivul eveniment. Ele sunt gratuite, dar pentru majoritatea workshop-urilor este necesar să te înscrii, din timp, pentru că locurile sunt limitate.

Sperăm să fiți la fel de entuziasmați cum suntem noi 😀

Pe scurt:

  • Decembrie 2019 – ne așteaptă un #Instameet și deschidem apelul de recrutare pentru echipa ce va aduce la viață proiectul;
  • Ianuarie 2020 – primul workshop, Introducere în arta fotografică;
  • Februarie 2020 – are loc al II – lea workshop, Primii pași în digital storytelling;
  • Martie 2020 – ne vedem la un #Instameet ce are ca scop promovarea patrimoniului cultural;
  • Aprilie 2020 – are loc un seminar cu privire la combaterea bullyingului online;
  • Mai 2020 – este timpul pentru festival!!!
    3 zile, vineri, sâmbătă, duminică. Nu vrem să dezvăluim multe. Să zicem că este în aer liber, că vor avea loc 5 workshop-uri, spectacole de stradă, teatru, muzică. Decor cool, vibe-uri bune. Ca la festival.
  • Iunie 2020 – ne mai întâlnim la un #Instameet și vor avea loc două workshopuri, unul axat pe educație digitală și altul axat pe fotografie dedicat tinerilor cu posibilități reduse.

Așteptăm cu drag să ne vedem în decembrie!

Hugs,

Meli, Dalia, Teo, Ana & Miruna

#AprilHub2 thoughts on “InstaCraiova, The Festival | #CommunityFirst”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.