#INSTACRAIOVA – EDIȚIA A IV – A, 2019

#INSTACRAIOVA – EDIȚIA A IV – A, 2019

Urban Jungle Edition

100 de fotografii expuse de la 62 de instagrameri

Vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a IV – a, a avut loc sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 19:30, la Teatrul pentru copii și tineret Colibri.

Utilizatorii cu un profil public de Instagram au fost provocați să găsească cele mai verzi locuri din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova. 100 dintre aceste fotografii au fost selectate, de la peste 60 de instagrameri, și expuse.

Anul acesta, proiectul #InstaCraiova a avut ca tematică Jungla Urbană. Conceptul de junglă urbană (urban jungle) este din ce în ce mai popular în arhitectură. Dacă în anii trecuți echivala cu ideea de junglă de beton, agitația din oraș și lupta pentru propria existență, acum conceptul de junglă urbană se referă la crearea mai multor oaze de verdeață în oraș, la spații verzi și chiar la grădini verticale în exteriorul clădirilor. Conceptul a fost adus la viață în Sala Studio a Teatrului Colibri de către Florăria April.

Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, 13.000 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.

Expoziția a fost deschisă în perioada 12 – 31 mai 2019, în intervalul orar: 10:00 – 19:00, de luni până sâmbătă, iar duminica în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Album foto vernisaj aici. Video aici.

Instagrameri organizatori: @meli_andreea, @dalialexandra, @teodoraperieteanu, @meeroonna, @bebuanamaria, @crevetelul, @adelinnnnaaaaaa_, @imdanatulitu.

Instagrameri expuși: @danstroie, @petric.victor, @bogdan.buzuleac, @laurentiu.nica, @branandreiadrian, @dalialexandra, @florinbelega_photography, @stanciualexandruphotographer, @jullielorraine, @luciflorescu, @teodoraperieteanu, @meli_andreea, @elizzaa18, @eelenaa211, @rmnaaaa, @daniel_stefangh, @lenatotheworld, @adrian.dan.ro, @ana_elena2002, @littleyetfierceblog, @edelinao, @elena_cocioaba, @florea.bogdan.photographer, @maria._lore, @beatricepoenariu, @avictoriacojocaru, @raluca_preda, @albertdobrin, @wudarap, @andreeagiurca, @andraaradu, @alexandramargarit, @photographs.by.andrei.tudor, @crevetelul, @andraserban95, @manuela.urlan, @seko_sk, @silviupalsmartphotos, @thecarmenworld, @one.girl.around.the.world, @xandrapopa, @madi.lilea, @bebuanamaria, @cristian_carstea, @5.to.go.craiova, @inspire_photography_beatrice, @andreianamaria31, @daliapopa1, @little.reveries, @florintomescu, @robertleev, @andra_peicu, @patricia.photographer, @mihaibirtu, @nadolu.bogdan, @meeroonna, @loredana.dragomir25, @hustle_am, @adelinnnnaaaaaa_, @andaalxx, @raduconstantinescuphotographer, @inking_dove.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub, s-a bucurat de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, alături de: SERVE Clubul Cavalerilor și Florăria April.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.