Urban Jungle la #InstaCraiova, ediția a IV- a

Urban Jungle la #InstaCraiova, ediția a IV- a

Ai un profil public de Instagram? Caută cele mai verzi locuri din oraș sau din jurul lui, fă o fotografie, posteaz-o pe Instagram și folosește #InstaCraiova, iar ea poate fi una dintre cele 100 de fotografii expuse în a patra ediție a proiectului fotografic InstaCraiova.

Anul acesta proiectul #InstaCraiova are ca tematică Jungla Urbană. Conceptul de junglă urbană (urban jungle) este din ce în ce mai popular în arhitectură. Dacă în anii trecuți echivala cu ideea de junglă de beton, agitația din oraș și lupta pentru propria existență, acum conceptul de junglă urbană se referă la crearea mai multor oaze de verdeață în oraș, la spații verzi și chiar la grădini verticale în exteriorul clădirilor.

Până pe 2 mai 2019 te provocăm să găsești cele mai verzi locuri în Craiova sau în Dolj, fie că se află într-un parc, pe o stradă, în centrul sau la periferia orașului. Poți să fii cât de creativ vrei, fie fotografiezi doar peisajul, fie îți fotografiezi prietenii, câinele sau pisica, poți să faci chiar un picnic și să ne arați cum a decurs, dar ține minte să găsești o perspectivă cât mai interesantă.

Apoi, postează fotografia pe Instagram cu hashtag-ul #InstaCraiova și dă tag contului @instacraiova. Nu uita că trebuie să ai un profil public pentru ca noi să vedem poza.

Ca în fiecare an, vom selecta 100 de fotografii ce vor fi expuse în perioada 11 – 31 mai 2019,  în Sala Studio a Teatrului pentru copii și tineret Colibri. Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 11 mai, ora 19:30.

Proiectul fotografic #InstaCraiova este organizat de Asociația April Hub, a luat naștere în 2016 și urmărește promovarea artelor vizuale – fotografia, promovarea orașului Craiova, crearea unui conținut creativ calitativ pe rețelele sociale, dar mai ales crearea unei comunități dincolo de mediul online.

Eveniment pe Facebook aici.

XO, AndreeaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.