Instagrammer fără filtru: tehnică și creativitate cu Mihaela Sava

Instagrammer fără filtru: tehnică și creativitate cu Mihaela Sava

Frumusețea Instagramului stă în faptul ca este îmbinarea perfecta între mai multe subiecte care însumează hobbyurile noastre. Mic-dejun, afaceri sau oameni frumoși și talentați? Toate acestea și chiar mai multe se regăsesc în orizonul lărgit al Instagramului.

Azi vorbim despre food photography și despre acest subiect ne ajuta Mihaela Sava. Pe Mihaela sau @prajiturela nu am avut plăcerea sa o cunosc personal, dar știu atât, că ne încânta privirile și papilele cu fiecare postare. Iată ce ne răspunde:

Andreea Giurcă: Ce înseamnă Instagram pentru tine?

Mihaela Sava: Instagram e locul în care mă simt cel mai în largul meu când vine vorba de canale de socializare. Instagram înseamnă pentru mine oameni faini, deschiși și foarte comunicativi, înseamnă deschidere la nou și multa creativitate.

A.G.: Care a fost primul gând care a stat la baza profilului tău de Instagram?

M.S.: Să împărtășesc oamenilor din cunoștințele mele, să le insulfu pasiunea pentru mâncare buna și henodism culinar.

A.G: Ce părere ai acum despre prima ta fotografie postata? Mai ții minte care e?

M.S.: Haha! Bună întrebare! Mă duc să verific! Gata! Found it! E o poza cu mine. Acea poza mă definește foarte bine. E de proasta calitate, e tăiata ciudat, dar mă reprezintă și azi.

A post shared by Mihaela Sava (@prajiturela) on

A.G.: Când a început sa crească engagementul pe profilul tău?

M.S.: De când am înțeles cum ar fi frumos să arate un feed de Instagram, dar mai ales de când am început să împărtășesc pe stories meniurile pe care le pregătesc pentru noi.

A.G.: Care e specificul postărilor tale și ce încerci să transmiți?

M.S.: Contul meu este unul preponderent culinar, cu mici accente de fashion și lifestyle pe ici colo. Încerc să transmit iubire pentru mâncare curată, pozitivism și multa voie buna.

A.G.: Ce crezi că prinde cel mai bine pe Instagram? Ce ai observat că atrage like-urile?

M.S: Pe contul meu clar mâncarea frumoasă și colorata, într-o fotografie de calitate. Oamenii își dau seama când depui efort în a face o poza de calitate și știu să aprecieze asta.

A.G.: Fotografiezi zilnic sau te „izbește” un cadru bun?

M.S.: Pe Instragam stories pun tot felul de fotografii și filmulețe. În feed-ul general pun una, maxim două poze pe zi, dar le selectez cu atenție și am grijă să se potrivească în „peisaj”.

A.G.: Care este poza ta preferată și de ce?

M.S.: Pfiu, greu de spus, că toate îmi plac. Una dintre preferate este cea cu ouăle de prepelița murate cu sfecla roșie, Îmi place cum mi-a ieșit combinația de culori și compoziția pozei.

 A.G.: 5 instagrammeri pe care-i urmărești și pe care îi recomanzi.

M.S.: Asta este o întrebare foarte grea. Instagrammeri din România, din afara țării, de food, de fashion, de beauty? Am să îi spun pe cei pe care îi urmăresc îndeaproape: Nadia Damaso, cele doua fabuloase: Diana Enciu și Alina Tanasă, Nicola Millbank, Estee Lalonde.

A.G.: 2 sfaturi utile pentru succesul pe Instagram.

M.S.: Ia în serios treaba asta cu Instagramul și fii consecvent.

Andreea GiurcăLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.