#InstaMeet: Shoot, eat & repeat

#InstaMeet: Shoot, eat & repeat

Acum câteva luni, omul ăsta, Cătălin Marica, ne-a invitat la el în studio pentru o seară cu bucate de fotografiat și pus pe social media. Zis și făcut. Cu ocazia asta am scris și primul articol pe blog. (Ha, primul meu articol pe blog, o chestie la care m-am gândit de luni de zile dar nu am avut curajul să o fac.)

Revenind. Ne aflam pentru prima dată într-un studio, așa că am căscat gura la multitudinea de instrumente de gătit și fotografiat, aflate într-o singură cameră. Lumini, backgrounds, camere foto, la un loc cu farfurii și castroane și căni și blaturi și linguri, lingurițe și mini-lingurițe și… e clar. N-a durat mult până eu și Miruna ne-am apucat de aranjat flatlays și făcut poze, în timp ce Ciprian făcea insta stories pe @instacraiova. Zicea că tre’ să vadă comunitatea cine stă în spatele pozelor. Știe el mai bine. Așa ne-am ales și cu poze behind the scenes.

Cătalin ne-a pus la dispoziție tot ce a avut în studio și dovada sunt pozele, pline de culoare. Dar pentru a nu ne lăuda singuri, vă lăsăm pe voi să le descoperiți pe Instagram.

Sărbătorile erau în apropiere așa că nu puteam rata ocazia să facem niște poze de sezon, încercând sa aducem magia iernii și mirosul de brad și scorțișoară în feed-urile voastre.

La sfârșitul serii, tot ce a rămas de făcut a fost să ne bucurăm de pastele cu pesto și supa cremă de dovleac, preparate chiar de el (food photographer care gătește=combo).

Cam așa s-ar contura primul articol pe blog: 4 gurmanzi, 3 amatori de fotografie (al patrulea fiind cât se poate de profesionist), 2 rețete și o seară memorabilă.

Pe Cătălin îl găsiți aici cu portofoliu și date de contact, iar noi am promis că vom reveni să mai pozăm în timp ce împărtășim momente frumoase cu voi. Remember, #communityfirst and feedback is always welcomed!

MihaiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.