Expoziția de fotografie #InstaPuppets 2018

Expoziția de fotografie #InstaPuppets 2018

Timp de 8 zile, în cadrul Festivalului Puppets Occupy Street – Air Edition, în perioada 25 august – 01 septembrie 2018, 9 instagrameri din Craiova au surprins în fotografii momente din festival.

Cătălin Marica, Mihai Birtu, Miruna Triță, Dragoș Mihai Nuță, Andreea Melinescu, Dana Georgescu, Ciprian Vlădulescu, Ana Maria Bebu, Bianca Gabriela Idu au expus 60 de fotografii în prima ediție a expoziției #InstaPuppets, ce a avut loc în perioada 20 ianuarie – 15 februarie 2018, la Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Puppets Occupy Street este primul festival de arta animației din România care se desfășoară exclusiv în spații neconvenționale, creat pentru comunitate, ce aduce la un loc companii de teatru private și teatre de stat, dar și directori de festivaluri, încurajând astfel parteneriatul public-privat.

Festivalul se desfășoară anual, în aer liber, în perioada 25 august – 1 septembrie. Puppets Occupy Street cuprinde reprezentații teatrale, animație stradală, ateliere de creație și proiecții video, concerte, expoziții și parade spectaculoase, cu păpuși gigantice create în regim propriu. De la artiști consacrați pe plan internațional sau național până la artiști debutanți sau amatori, vin împreună pentru a creea un eveniment unic.

Albume foto: by Dragoș Mihai Nuță & by Andreea Melinescu. Video here.

Expoziția a fost organizată de Asociația April Hub și Teatrul Colibri.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.