#InstaCraiova – Ediția a II – a, 2017

#InstaCraiova – Ediția a II – a, 2017

100 de fotografii expuse de la 48 de instagrameri

Vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a II – a, a avut loc vineri, 12 mai 2017, ora 18:00, la Teatrul pentru copii și tineret Colibri.

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați, în perioada 29 martie – 2 mai 2017, să surprindă cadre inspirate din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova. 100 dintre aceste fotografii au fost selectate și expuse în a doua ediție a proiectului.

În cadrul vernisajului au avut loc și două workshopuri: Fake it till you make it on Instagram by Eli Adam, consilier imagine – Style Affairs Image Store & more și Shoot, eat & repeat by EraCakes & Marica Studio.

Decorul a fost realizat de Floraria April, iar cabina foto a fost asigurată de OakEvents.

Expoziția a fost deschisă în perioada 13 mai – 06 iunie 2017, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, având ca parteneri: Starbucks România, Style Affairs Image Store & more, Era Cakes, Asociația Bloggerilor Olteni și OakEvents.

Album foto vernisaj aici & album foto concept aici. Video aici.

Instagrameri organizatori: @meli_andreea@cvladulescu@whoisrikk.

Instagrameri expuși: @lyanna09, @ely_adam, @geoodinescu, @issanov, @13bluerock, @nadolu.bogdan, @edelinao, @albertdobrin, @floraria.april, @dalialexandra, @alexandrapetcu, @mariaprv23, @shtephotov, @gabriel_serbanescu, @ellenanarcisa, @meeroonna, @oliviaelena_s, @rushyka, @andreea_afi, @andraserban95, @monumentalistul, @florintomescu, @andreeagiurca, @andreeaenescu, @anx_aa, @joanna.grams, @manuelaurlan, @mishuella, @craiovacetateabaniei, @ralucaristea, @bit_the_beagle, @radoimihay, @kabina_tea.coffee.shakes, @kelly_the_sphynx, @robertleev, @corina.vasile, @dana_georgescu, @danstroie, @i_love_cakes_brioserie, @victoriadeliu, @adelle.gm, @laurentiu.nica, @ruuxrp, @adinasmiles, @andreea.elena.22.

Acestă ediție a dat startul degustărilor lunare de cafea la Starbucks Electroputere Parc, sub genericul #MeetMeAtStarbucks, a instameet-urilor în locații diverse, ca #LavandaMeet, dar și a instameet-urilor alături de comunitățile de Instagrammeri din alte orașe, precum #CraiovaMeetsBucharest

#InstaCraiova – ediția a II – a a fost nominalizat în 2017 la Premiile Webstock, categoria Social Media Projects.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.